Bouw aan je toekomst in het leukste én meest ambitieuze team van Antwerpen

Wat zoek jij in een studentenjob? In Antwerpen bieden wij het allemaal. Kom snel langs voor een kopje koffie en ontdek ons gezellige team. Profiteer van salestrainingen die een waardevolle aanvulling zijn op je cv.

Zoek je een werkplek in het hart van deze bruisende stad? Met een pand gelegen op de Meir, is een eenvoudige pendel naar je werk gegarandeerd. Bij ons staat training en ontwikkeling centraal. Kom gerust langs voor een gesprekje over je carrièremogelijkheden en geniet van het prachtige uitzicht over het centrum van Antwerpen!

Wij nodigen jou en je beste vrienden graag uit voor onze gezellige meet-and-greets, waar jullie de unieke werksfeer bij ons kunnen ervaren. Het duurt niet lang voordat onze groep aanvoelt als een warme familie. Eenmaal aan boord bij ons, groei je uit tot een bekwaam sales expert door diverse trainingen, variërend van basis salestechnieken tot situationeel leiderschap. En na het werk gaan we natuurlijk samen de stad verkennen of plannen we gezellige weekenduitjes met je kersverse vrienden. Kom langs, proef de sfeer en ontwikkel jezelf in een omgeving die aanvoelt als thuis. 

Werken bij Trust

Work hard, play hard.

01

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

02

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan of bijbaan!

03

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar heb je ook alle tools om verder te blijven ontwikkelen.

Werken bij Trust

Een studentenjob of carrière maken bij Trust?

Blog

Nieuws & verhalen

Bekijk alle artikelen
We haven't published any posts