Snel Starten, Snel Groeien: Ontdek de mogelijkheden in Brussel

We breiden uit in Brussel! Vind hier jouw flexibele studenten- of parttime job, of kijk naar de mogelijkheden om mee te bouwen aan het Trust Marketing in Brussel van morgen.

We starten in Brussel, en zijn op zoek naar jou! In Brussel zijn we aan het bouwen aan de grootste en meest bruisende vestiging van België, en we willen jou daarbij hebben.

In ons team draait het niet alleen om werk, maar ook om plezier. We geloven in een werksfeer die aanvoelt als een tweede thuis, waar enthousiasme en teamgeest voorop staan. Bij Trust Marketing in Brussel maak je deel uit van een hecht team, waar samen lachen en groeien even belangrijk zijn als het behalen van persoonlijke successen.

Maar we bieden meer dan alleen een geweldige werksfeer. We investeren sterk in coaching en uitgebreide sales trainingen. Door middel van onze begeleiding en coaching tillen we jouw vaardigheden naar een hoger niveau.

Dus, als je op zoek bent naar een plek waar plezier, een geweldige werksfeer en leerrijke opleidingen samenkomen, dan is Trust Marketing in Brussel de plek voor jou. Solliciteer vandaag voor de ideale studentenjob, of een kickstart van je professionele carrière!

Werken bij Trust

Work hard, play hard.

01

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

02

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan of bijbaan!

03

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar heb je ook alle tools om verder te blijven ontwikkelen.

Werken bij Trust

Een studentenjob of carrière maken bij Trust?

Blog

Nieuws & verhalen

Bekijk alle artikelen
We haven't published any posts