Werken bij Trust

Wat ga je doen?

Of je nu op zoek bent naar een parttime job, fulltime job, studentenjob of bijbaan, bij Trust vul jij je eigen planning in!

Je verdient top met jouw sales-skills als ambassadeur voor goede doelen, en ontdekt bij Trust een wereld waar jouw talent en toekomst kunnen floreren!

In diverse steden in België speel je een essentiële rol bij onze wervingsactiviteiten, waar je langetermijndonateurs aanwerft voor gerenommeerde goede doelen en anderen aanspoort om Fondsenwerver / Ambassadeur te worden.

Ik wil deze job!
drie werknemers van trust marketing belgië
Werken bij Trust

Waar zet jij je voor in?

01

Goede doelen

Trust heeft een groot aantal goede doelen en stichtingen waar onze ambassadeurs geweldig werk voor leveren. Kwetsbare kinderen in binnen-en buitenland, dieren, ontwikkelingslanden... jij kan je steentje gaan bijdragen om hun leven te verbeteren!

Je zal gaan werken op de dagen en tijden wanneer het jou uitkomt. Jij gaat bijdragen aan een betere wereld, verdient een mooi loon en maakt ook nog eens een hoop vrienden onderweg. Natuurlijk wil jij ook bij de Trust community horen! Laat snel iets van je weten, wie weet sta jij volgende week al te shinen op onze borrels. Met geld in je zak, welteverstaan!

02

Loterijen

Op een aantal vestigingen binnen Trust doen wij goed werk voor de grootste loterijen van Nederland en Duitsland. Deze loterijen steunen onder andere kunst, cultuur en een groot aantal goede doelen. Het blijft een loterij, dus mensen kunnen ook in de prijzen vallen!

Jij gaat samen met je collega’s lootjes verkopen. Dit kan op straat, langs de deuren en op de leukste evenementen. Jij komt overal, durft mensen aan te spreken en daagt je collega’s uit om het maximale uit jezelf te halen. Na afloop staat er een biertje koud, nadat jullie het hele dorp hebben ingeschreven voor de aankomende trekkingen!

Werken bij Trust

Work hard, play hard.

01

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

02

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan of bijbaan!

03

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar heb je ook alle tools om verder te blijven ontwikkelen.

Werken bij Trust

Een studentenjob of carrière maken bij Trust?