Waar Ambitie en Gezelligheid samenkomen: Gent wacht op jou!

Ontdek jouw carrièrekansen in Gent! Flexibele studentenjob of nieuwe carrière? In Gent vind je een geweldige werkomgeving en volop kansen om te groeien. Solliciteer en zet de volgende stap in je succesverhaal!

Op zoek naar de beste studentenjob in Gent? 

Bij Trust Marketing Gent maak je deel uit van een jong en dynamisch team! Hier draait alles om sfeer, gezelligheid en plezier. Samen organiseren we leuke activiteiten en creëren we een werkplek die voelt als een tweede thuis.


Waarom voor Trust Marketing Gent kiezen? Omdat wij geloven in groei en succes! Hier krijg je niet alleen de kans om deel uit te maken van een tof team, maar bieden we ook mogelijkheden om jouw carrière te boosten. Met onze trainingen ontwikkel jij je tot een salesexpert.


Je wilt werken in een omgeving waar niet alleen hard wordt gewerkt, maar ook veel plezier wordt gemaakt, vrienden worden gemaakt en samen successen worden gevierd?

 

Solliciteer nu en ontdek de kansen die op jou liggen te wachten in het hart van Gent! Tot snel! 

Werken bij Trust

Work hard, play hard.

01

Bepaal je werktijden

Je werkt het lekkerst als het jou goed uitkomt, dus jij bepaalt zelf je werktijden. En dat kan iedere week verschillend zijn. Flexibiliteit is key en jij bent de baas over je eigen tijd.

02

Verdien lekker

Je verdient een basissalaris met bonussen. Jij bepaalt dus wat er aan het eind van de maand over wordt gemaakt. Work hard, play hard. De ideale studentenbaan of bijbaan!

03

Blijf ontwikkelen

Stilstand is achteruitgang. Dus blijf jezelf ontwikkelen met onze trainingen & cursussen. Heb je niet alleen een toffe baan, maar heb je ook alle tools om verder te blijven ontwikkelen.

Werken bij Trust

Een studentenjob of carrière maken bij Trust?

Blog

Nieuws & verhalen

Bekijk alle artikelen
We haven't published any posts